Справа Савченко: суд ухвалив нове рішення

16:15, 22 октября 2018
Розгляд справи перенесли на 23 жовтня.
Справа Савченко: суд ухвалив нове рішення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 22 жовтня, Шевченківський районний суд міста Києва переніс розгляд справи щодо продовження арешту нардепа Надії Савченко на 23 жовтня, передає прес-служба суду.

Таке рішення було прийнято через відсутність представників сторони захисту.

«У зв’язку з неявкою захисників, судове засідання з розгляду клопотання про продовження строку тримання під вартою, відносно Савченко Н.В., відкладено. Наступне судове засідання з розгляду зазначеного клопотання призначено на 23.10.2018 о 10 год.00 хв.», — йдеться у повідомленні прес-служби суду. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Надії Савченко.

Також нам стало відомо, що СБУ і ГПУ завершили слідство у справі щодо нардепа Надії Савченко та Володимира Рубана, які звинувачуються в підготовці терористичного акту і спробі повалення державної влади.

Крім того, 29 серпня Шевченківський районний суд Києва відмовив адвокатам нардепа Надії Савченко в задоволенні скарги про зміну запобіжного заходу.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей