Водій напідпитку «зніс» 10-річну дитину на переході

08:00, 6 ноября 2018
Під Києвом п’яний чоловік збив малолітню дівчинку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу разом із мамою і 9-річною сестрою, повідомляє прес-служба поліції у Київській області.
Водій напідпитку «зніс» 10-річну дитину на переході
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

“У селі Розкішна Ставищенського району Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля ВАЗ 2108 збив 10-річну дівчинку, яка разом з мамою та 9-річною сестричкою переходила дорогу по пішохідному переходу центральної вулиці села. Внаслідок ДТП, дитина отримала травму ноги”, — йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося у ході перевірки, водій авто за кермом перебував напідпитку. Після наїзду на пішохода винуватець аварії втік з місця пригоди, однак це не завадило поліцейським оперативно розшукати його.

Поліція Київщини встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої постраждала дитина.

Поліцейські оперативно встановили марку авто порушника та розшукали водія. Освідчення на вміст алкоголю показало, що 41-річний чоловік за кермом авто ВАЗ 2108 перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,9 проміле. В ході опитування у скоєному водій зізнався.

Потерпіла дитина після надання їй медичної допомоги, була відпущена додому.

Авто порушника помістили на штрафмайданчик.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про ДТП на трасі Київ — Ковель — Ягодин неподалік селища Клесів. Зіткнулися два легковики та один вантажний лісовоз. У результаті потрійної ДТП загинули двоє людей. 

Також ми повідомляли що у Херсоні сталася ДТП із постраждалими. 31-річний водій вантажного мікроавтобуса не врахував дорожньої ситуації та не обрав безпечної швидкості руху, в результаті чого не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на стіну багатоквартирного будинку. Після цього машина спалахнула.

Крім того, у масовій ДТП на Львівщині постраждало дев'ятеро осіб. У результаті аварії тілесні ушкодження отримали водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса, з яких троє дітей віком 14, 7 років та піврічне немовля, а також водій та двоє пасажирів легковика, одна з яких — одинадцятирічна дівчинка.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей