Напад на вагітну жінку на Вінниччині: усі подробиці

08:30, 8 ноября 2018
Двоє чоловіків в масках завдали тілесних ушкоджень 26-річній вагітній жінці під час пограбування. Обох зловмисників затримали.
Напад на вагітну жінку на Вінниччині: усі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За підозрою в організації вчинення розбійного нападу на вагітну жінку затримано 32-річного мешканця Черкаської області. Про це повідомляє ВінБазар.

Напад стався ввечері 27 жовтня. До приміщення притулку для тимчасового перебування осіб, які пережили гендерно зумовлене насильство, погрожуючи вахтеру пістолетом, проникло двоє чоловіків в масках та завдали тілесні ушкодження 26-річній вагітній жінці. Заволоділи трьома мобільними телефонами та втекли на автомобілі. 

Правоохоронці оперативно затримали одного із зловмисників, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Завдяки злагодженій роботі прокурорів, слідчих та оперативних працівників затримано ще одного підозрюваного.

У вівторок, 6 листопада, поліцейські Вінницького районного відділення поліції та управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області затримали 32-річного мешканця Черкащини за підозрою в організації вчинення розбійного нападу на соціальний заклад, внаслідок чого постраждала вагітна жінка. 

Наразі за процесуального керівництва прокурорів управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області підозрюваному в організації даного злочину готується підозра, після вручення якої буде внесено до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Довідка: ч. 3 ст. 187 КК України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вінницький міський суд обрав запобіжний захід підозрюваному у нападі на поліцейських. 18 жовтня 2018 року під час здійснення патрулювання по вулиці 600-річчя поліцейські звернули увагу на підозрілого велосипедиста, який не відреагував на їх вимогу зупинитись для перевірки документів та здійснив спробу утекти. Підозрюваний здійснив перестрілку з працівниками поліції. Під час затримання 51-річний чоловік намагався влучити у патрульних, та його вдалося знезброїти.

Також ми повідомляли про масштабну пожежу в центрі Вінниці. Зайнялося офісне приміщення за адресою вулиця Оводова, 46. Це офісне приміщення біля мерії, де значну площу займає один із банків. На місце події прибули п'ять пожежних машин. Рух транспорту вулицею Оводова тимчасово перекрили.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва