Адвокат, який вкрав матеріали власної справи, постане перед судом

14:22, 6 декабря 2018
Зловмисник приховував документи понад місяць.
Адвокат, який вкрав матеріали власної справи, постане перед судом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Одеська місцева прокуратура №2 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно адвоката, якого підозрюють у викраденні з суду та прихованні матеріалів цивільної справи, що порушило роботу апеляційної інстанції, передає прес-служба відомства.

Нагадаємо, у судовому засіданні розглядалась справа щодо позову правозахисника до підприємства про визнання договору купівлі-продажу дійсним та права власності на приміщення і обладнання магазину в Овідіополі.

З метою утримати право власності на будівлю магазину та розуміючи, що цивільну справу він, як позивач, програє, чоловік викрав матеріали справи під час перерви у судовому засіданні та приховував їх більше місяця.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 29 листопада у приміщенні столичної прокуратури затримано адвоката під час надання неправомірної вигоди у сумі тридцять тисяч доларів працівнику прокуратури.

Додамо, 23 листопада за клопотанням прокуратури міста Києва обрано запобіжні заходи адвокату та його спільнику, які погрожуючи фізичною розправою та насиллям заволоділи корпоративним правами частини бізнесу столичного підприємця та вимагали у нього понад 3 млн гривень. Двох учасників злочину, в тому числі організатора, затримали в одному з ресторанів на території Печерського району Києва під час передачі їм частини грошей — восьми тисяч доларів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки