Чиновника «Укроборонпрому» впіймали на хабарі

07:45, 5 января 2019
Чиновника затримали у порядку ст. 208 КПК України.
Чиновника «Укроборонпрому» впіймали на хабарі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Начальника одного з відділів «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт» ДК «Укроборонпром» затримали на хабарі, передає прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

«Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону спільно зі співробітниками слідчого управління ГУ Нацполіції в Запорізькій області за оперативного супроводження працівників Управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту економіки Нацполіції України викрито факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником матеріально-технічного забезпечення ДП «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт» Державного концерну «Укроборонпром», – повідомили у військовій прокуратурі.

За даними слідства, за безперешкодне укладення договорів на поставку продукції до ДП «ЗДАРЗ «МіГремонт» службова особа державного підприємства вимагав від директора приватного підприємства 10% від суми договору.

У грудні минулого року начальник відділу державного підприємства одержав для себе частину неправомірної вигоди – 4 700 грн. Передача цієї суми відбувалася під контролем правоохоронців. 4 січня, після одержання другої частини обумовленої суми хабара в розмірі 3 тисяч грн чиновника затримали у порядку ст. 208 КПК України.

«Наразі проводяться першочергові слідчі дії. Військовою прокуратурою вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Житомирській області на хабарі погорів заступник керівника однієї з місцевих прокуратур. Прокурор вимагав 2 тисячі доларів від адвоката обвинуваченого. 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде