Бойовики отримали потужну відсіч ЗСУ за провокації

23:25, 21 января 2019
За 16 обстрілів бойовики жорстко поплатилися.
Бойовики отримали потужну відсіч ЗСУ за провокації
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Минулої доби, 20 січня, російські бойовики на Донбасі провели 16 обстрілів позицій підрозділів ООС, вкотре порушивши режим припинення вогню. Під час злочинних дій окупантів отримав поранення український військовослужбовець. Про це йдеться у ранковому зведенні штабу Операції об’єднаних сил у Facebook.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Павлопіль;  з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї поблизу Гнутового;  з ПТРК, гранатометів – поблизу селища Кам’янка. Також бойовики обстріляли  з мінометів калібру 82 мм. та гранатометів позиції сил ООС в районі населеного пункту Піски;  з мінометів калібру 82 мм. – поблизу  Водяного; з гранатометів різних систем – поблизу  Широкиного та Красногорівки; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Новомихайлівка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник обстріляв  позиції підрозділів ООС  з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – поблизу хутора Вільний та двічі з гранатометів різних систем – в районі селища Кримське.

Під час злочинних дій російських окупантів один військовослужбовець Об’єднаних отримав поранення.

За даними розвідки, 20 січня, одного окупанта було знищено та двоє отримали поранення.

Протягом поточної доби, 21 січня, ворог вогонь не відкривав.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Горлівкою українські силовики затримали російського бойовика. Відомо, що 19-річний юнак майже чотири роки служив в лавах проросійських збройних формувань на Донбасі.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду