Голодні і в холоді: горе-матір на декілька днів зачинила дітей у квартирі

07:10, 1 февраля 2019
Родина стоїть на на обліку і в сільраді і в районній службі у справах дитини як неблагополучна.
Голодні і в холоді: горе-матір на декілька днів зачинила дітей у квартирі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Олександрівка Одеської області поліція врятувала із зачиненого будинку трьох дітей віком два, чотири та три роки, про це на своїй сторінці написав активіст Руслан Демчук, передають місцеві ЗМІ.

За його словами, батько дітей не так давно трагічно загинув на підприємстві, їхня мати вдалася влаштовувати особисте життя. Три дні тому вона закрила у будинку дітей та поїхала із села з "нареченим". До того ж, жінка нещодавно отримала чималу компенсацію після загибелі чоловіка, тому "насолоджувалася" життям. Родина, в якій виховується малеча, стоїть на на обліку і в сільраді і в районній службі у справах дитини як неблагополучна.

"Як стало відомо, 6-річна дівчинка з вересня місяця була зарахована до Олександрівської ЗОШ і не з'являлася на навчання, про що були повідомлені всі певні служби: відділ освіти Лиманської РДА, п оліція - Лиманський РВ ГУНП, Олександрівська сільрада. Доля інших дітей відома працівникам Олександрівської сільради", - йдеться у його дописі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Київська місцева прокуратура № 2 направлено до суду обвинувачення щодо 28-річної жінки, яка на 2 доби залишила двох своїх малолітніх дітей напризволяще в квартирі.

Крім того, на Львівщині горе-мати жорстоко побила 4-річну доньку. До будинку, де проживає дівчина, приїхала поліція та служба у справах дітей. На тілі дівчинки виявили численні синці. Дитину у матері вилучили.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України