Масштабна ДТП на Чернігівщині: постраждало семеро людей

23:45, 4 февраля 2019
Медики доставили постраждалих на обстеження до лікувальних закладів Ніжина.
Масштабна ДТП на Чернігівщині: постраждало семеро людей
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У лобовому зіткненні двох легковиків на автошляху Кіпті — Глухів — Бачівськ неподалік посту дорожнього контролю «Вертіївка» постраждали семеро людей. На щастя, ніхто не загинув, повідомляє 4 лютого ВК ГУНП у Чернігівській області.

Попередньо відомо, що водій легковика «Тойота» не впорався з керуванням, ймовірно, через складні дорожні умови, та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з кросовером «Пежо». В одному автомобілі їхали троє, а в другому — четверо людей. Усі вони дістали травми різної тяжкості.

До місця аварії негайно прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та карети швидкої допомоги. Медики доставили всіх постраждалих на обстеження до лікувальних закладів Ніжина.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху), яка передбачає покарання до 8 років позбавлення волі з можливим позбавленням права керувати транспортом на 3 роки. Тривають слідчі дії.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Одесою сталася жахлива аварія, в якій загинули дві людини.

Крім того, у Житомирі по вулиці Короленка, 76 трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої легковик розірвало навпіл.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді