Жорстоко вбив власну доньку: суд обрав запобіжний захід горе-батьку

18:27, 12 февраля 2019
Зловмисника раніше вже засуджували за вбивство.
Жорстоко вбив власну доньку: суд обрав запобіжний захід горе-батьку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одеській області суд задовольнив клопотання Іллічівської місцевої прокуратури: учора взято під варту чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві 35-річної доньки. Про це передає прес-служба прокуратури області.

Зазначається, що 9 лютого в Овідіополі під час сварки батько зарізав ножем рідну доньку. Від 20 ножових поранень потерпіла померла на місці.

Підозрюваного раніше вже засуджували за вбивство.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Овідіопольського відділу поліції (п. 13 ч.2 ст. 115 КК України).

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в область голови та грудної клітини.

Також ми повідомляли, що на Сумщині син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літня ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз він зізнався, що тяжко побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки