Вибори, євроінтеграція та мова: які питання розгляне Верховна Рада на наступному тижні

20:20, 21 февраля 2019
26 лютого парламент повертається до роботи після двотижневої перерви.
Вибори, євроінтеграція та мова: які питання розгляне Верховна Рада на наступному тижні
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На офіційному веб-порталі Верховної Ради з’явився розклад роботи парламенту на наступний пленарний тиждень. Після двотижневої перерви наступне засідання парламент проведе у вівторок, 26 лютого.

Як стало відомо, на засіданні у вівторок Верховна Рада, зокрема, завершить розгляд законопроекту №10006 про внесення змін до Житлового кодексу Української РСР та інших законодавчих актів, що стосується заборони хостелів у житлових багатоповерхівках. Законодавці також розглянуть низку законопроектів із блоку безпеки та оборони.

Окрім того, 26 лютого може бути розглянутий законопроект №8270 про посилення відповідальності за порушення під час виборів.

У середу, 27 лютого народні депутати розпочнуть розгляд законопроекту №2413-а про передачу Національному банку України функцій нагляду за небанківськими фінансовими послугами.

На засіданні у четвер, 28 лютого парламентарії розглядатимуть проекти законів, ухвалення яких необхідне для продовження співпраці з МВФ та Європейським Союзом. Зокрема, йдеться про законопроект №7473 (автоматизований економічний оператор) і №7276 про надання доступу НАЗК до реєстрів для перевірки декларацій. Окрім того, Верховна Рада планує розпочати розгляд нового законопроекту про мову №5670-д.

З повним проектом розкладу засідань Верховної Ради можна ознайомитись за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в парламенті зареєстровано законопроект, який передбачає покарання для нардепів за прогули. Проект закону про внесення змін до КУпАП передбачає покарання для депутатів у вигляді громадських робіт.

Також ми повідомляли, що Верховна Рада схвалила законопроект про внесення змін до Конституції України про незворотність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді