Трагедія на Львівщині: 7-річна дитина втопилася у ставку

08:30, 27 февраля 2019
Хлопчик катався на велосипеді та з якоїсь причини вирішив погуляти по тонкій кризі.
Трагедія на Львівщині: 7-річна дитина втопилася у ставку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У ставку у селі Баранівці Самбірського району Львівської області знайшли тіло дитини. Хлопчик провалився під кригу і втопився.

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, місцевого мешканця 2011 року народження шукали ще звечора понеділка, 25 лютого.

Близько 23:40 його знайшли неживим у місцевому ставку. Тіло дитини витягли з води місцеві мешканці.

«Як попередньо встановили працівники поліції, хлопчик, катаючись на велосипеді, під’їхав до водойми, залишив його на березі та вийшов на лід. Пройшовши кілька метрів, він провалився під кригу та втопився. Ознак насильницької смерті на тілі дитини виявлено не було», — повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок». Правоохоронці встановлюють обставини загибелі дитини.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про схожу трагедію на Харківщині. Шестирічний хлопчик провалився під лід замерзлого ставка. Його 4-річна сестра побігла кликати на допомогу, але коли дитину витягнули, було вже пізно.

Також ми повідомляли, що в Дарницькому районі Києва на ріці Дніпро під лід провалився чоловік. Очевидці негайно викликали рятувальників. Люди намагались допомогти рибалці самостійно, але через тонку кригу не могли дістатись до місця провалу.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки