РПР проводить публічну дискусію з кандидатами в президенти: онлайн-трансляція

11:15, 27 февраля 2019
До участі в дискусії запрошені кандидати з найвищим рейтингом довіри.
РПР проводить публічну дискусію з кандидатами в президенти: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В середу, 27 лютого, коаліція громадських організацій Реанімаційний Пакет Реформ запросила кандидатів в президенти взяти участь у публічній дискусії щодо порядку денного реформ для України.

Метою заходу є відкрите обговорення цілей реформ в ключових сферах державної політики за участі кандидатів на посаду президента і представників громадськості.

До участі в дискусії запрошені кандидати з найвищим рейтингом довіри, що дотримуються проукраїнської позиції у війні з Росією та політичні сили яких представлені в парламенті.

Це Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський, Анатолій Гриценко, Олег Ляшко, Андрій Садовий.

Участь цих кандидатів в обговоренні підтвердить їх готовність співпрацювати з експертною та громадською спільнотою країни.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо спостереження за виборчими процесом в Україні», ухвалений Верховною Радою 7 лютого 2019 року.

Крім того, представник Держдепу вважає, що Україна повинна бути відкритою для іноземних спостерігачів, щоб довести дотримання демократичних процедур під час виборів. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва