На Закарпатті затримали інспектора прикордонної служби, який брав хабарі

13:40, 27 февраля 2019
Під час обшуку слідчі ДБР виявили та вилучили неправомірну вигоду.
На Закарпатті затримали інспектора прикордонної служби, який брав хабарі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Львівського теруправління ДБР за матеріалами Управління захисту економіки Нацполіції в Закарпатській області та Управління внутрішньої безпеки Держприкордонслужби задокументували факт вимагання та одержання інспектором прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону неправомірної вигоди у сумі 1300 доларів США. Про це передає прес-служба Бюро.

«За матеріалами слідства, інспектор отримав неправомірну вигоду від місцевого жителя за сприяння у переміщенні через державний кордон з України до Угорщини двох нелегальних мігрантів та партії цигарок.

Під час обшуку слідчі ДБР виявили та вилучили неправомірну вигоду. Інспектора прикордонної служби затримали», — йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України) та обрання запобіжного заходу.

У разі доведення вини прикордоннику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади строком до трьох років. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі центрального апарату ДБР розслідують факт перевищення службових повноважень трьома працівниками патрульної поліції м. Києва, що призвело до тяжких наслідків — смерті потерпілого.

Також ДБР на хабарі затримало керівника одного з Регіональних сервісних центрів МВС.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде