Спалах інфекції в дитсадку Тернополя: 5 дітей отруїлися

11:45, 12 марта 2019
Усі постраждалі є вихованцями однієї групи.
Спалах інфекції в дитсадку Тернополя: 5 дітей отруїлися
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В тернопільському дитсадку зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції: постраждали п'ятеро дітей. Про це повідомляє УНІАН.

Обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України повідомив, що всі потерпілі є вихованцями однієї групи дошкільного навчального закладу.

Розпочато епідеміологічне розслідування з метою локалізації та ліквідації спалаху, встановлення джерела, ймовірних факторів передачі інфекції, причин та обставин, що сприяли виникненню інфекційного захворювання, здійснено відбір матеріалу для лабораторного дослідження, організовано комплекс протиепідемічних заходів. З метою пошуку етіологічного фактору розширено спектр мікробіологічних досліджень на визначення патогенних збудників бактеріологічного та вірусологічного походження.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що вихователька знущалася над дитиною із синдромом Дауна в столичному дитячому садку. Відомо, що вихователька має 42-річний стаж.

Також ми повідомляли, що в Ужгороді двоє дітей отруїлися невідомою речовиною.

До того стало відомо про скандал із харчуванням дітей в Миколаєві. Виявилось, дітей в навчальному закладі годують продуктами, які не відповідають вимогам ДСТУ.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді