У Києві затримали небезпечних ґвалтівників: є подробиці

13:29, 4 апреля 2019
Зловмисників затримали на Оболоні.
У Києві затримали небезпечних ґвалтівників: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київська місцева прокуратура №5 повідомила про підозру двом особам за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Так, 01.04.2019 о 04:00 годині від небайдужого громадянина надійшло повідомлення на лінію «102» про те, що у дворі будинку він почув крики невідомої йому жінки, біля якої знаходилися двоє молодиків. По приїзду інспектори патрульної поліції затримали у порядку ст. 208 КПК України двох осіб.

«Потерпіла пояснила, що під час спільного вживання алкогольних напоїв двоє чоловіків почали пропонувати їй вступити у статевий зв’язок. Отримавши відмову, один з них наніс дівчині два удари в обличчя, від яких вона втратила свідомість, а отямилася вже по приїзду працівників поліції, однак без білизни та з ознаками зґвалтування.

На цей час двом особам оголошено про підозру за ч. 3 ст. 152 КК України. Один з підозрюваних виявився велокур’єром, інший офіційно не працює.

03.04.2019 Оболонським районним судом міста Києва підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без альтернативи у вигляді застави», — повідомили у прокуратурі.

За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Дніпрі злочинець, який відбув покарання за згвалтування, вийшов на свободу і скоїв аналогічний злочин.

Крім того, ми повідомляли, що у Київській області суд ухвалив рішення помістити в психіатричну лікарню 32-річного злочинця, який убив 82-річну пенсіонерку, а потім зґвалтував.

Також нам стало відомо, що під процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт щодо 36-річного раніше судимого чоловіка, який в серпні поточного року, будучи в стані алкогольного сп'яніння, зґвалтував 8-річну дівчинку на очах у її меншого брата.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва