Дебати Зеленського і Порошенка: онлайн-трансляція

19:00, 19 апреля 2019
19 квітня на НСК «Олімпійський» відбудуться дебати кандидатів у президенти.
Дебати Зеленського і Порошенка: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 19 квітня о 19:00 на НСК «Олімпійський» почнуться дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Організатори зазначають, що у зв’язку з посиленими заходами безпеки глядачі допускаються на стадіон за попередньої реєстрації.


21:12 Петру Порошенку було запропоновано на вибір два формати: або виступ, або формат запитання-відповіді. Він обрав другий варіант.


21:10 У той момент, коли Президент увійшов до залу, ведуча заявила: "Нам повідомили, що в залі є людина, яка може здійснити терористичний акт. Мене просять сказати це в єфірі. І я оголошую, якщо хтось боїться, може покинути зал".


21:10 Петро Порошенко в студії «Суспільного».


21:00 Кандидат в президенти Володимир Зеленський не братиме участі в теледебатах в студії «Суспільного». Про це заявив його уповноважений представник Сергій Кальченко.


Дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійському" пройшли без порушень громадського порядку. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час брифінгу після закінчення заходу.

Він зазначив, що забезпечення правопорядку пройшло організовано. Постраждалих під час дебатів не було.

Яровий повідомив, що до охорони порядку залучили спецназівців не тільки з Києва, а й з інших регіонів.


20:00 Всі співають гімн. Дебати на стадіоні завершені.


19:52 Фінальне слово Петра Порошенка:

«Шановний пане Зеленський, ви - талановитий актор, зробили різні хороші продукти. Сьогодні ви дали людям можливість почути частину нашої дискусії. Давайте продовжимо її на «Суспільному» телебаченні.

Ви - не Голобородько (герой серіалу «Слуга народу»). Ви сюди приїхали не на тролейбусі і не на велосипеді. Ви - провідник олігархів, зокрема, одного, який ховається з 2014 року. Ми не почули вашої стратегії.

Хочу звернутися до прихильників Зеленського: друзі, нам треба дивитися в майбутнє, а не віддати її в руки Коломойського і Путіна. Оновлення влади можна зробити на парламентських виборах, але не президентських. Не може війну з російською агресією вести актор, нехай і талановитий.

Шановні мої виборці, спасибі за підтримку! Дорогий народ, я прийму будь-який ваш вибір 21 квітня. І 22 квітня життя буде продовжена і ми повинні об'єднатися. Вперед до перемоги!»


19:50 Фінальне слово Володимира Зеленського:

«Велике спасибі кожному з вас. Я б із задоволенням ці п'ять хвилин провів серед вас.

У Петра Олексійовича було багато досягнень: томос, мова, армія, безвіз - все, що було на білбордах. Тільки я не розумію, чому всі ці досягнення ви записали собі?

Українська мова була і до вас. Безвіз - це і ваша перемога теж, але за вас задовго за нього боролися дипломати і діаспора. Томос - це перемога Філарета, він займався цим давно, коли ви ще були прихожанином Московського патріархату. Армія - це перемога наших бійців і волонтерів.

І справа навіть не в тому, що в вашому оточенні хабарники. Найгірше, що ви відняли у нас п'ять років. Зробимо їх разом!»

«Велике спасибі кожному з вас. Я б із задоволенням ці п'ять хвилин провів серед вас.

У Петра Олексійовича було багато досягнень: томос, мова, армія, безвіз - все, що було на білбордах. Тільки я не розумію, чому всі ці досягнення ви записали собі?

Українська мова була і до вас. Безвіз - це і ваша перемога теж, але за вас задовго за нього боролися дипломати і діаспора. Томос - це перемога Філарета, він займався цим давно, коли ви ще були прихожанином Московського патріархату. Армія - це перемога наших бійців і волонтерів.

І справа навіть не в тому, що в вашому оточенні хабарники. Найгірше, що ви відняли у нас п'ять років. Зробимо їх разом!»


19:45 Почалися бліц-питання. Першим запитав Зеленський: "Вам не соромно?". Відповідь:"Ні".

Питання Порошенко: "Чи готові ви зробити все для того, щоб Коломойський та інші були відсічені від державних ресурсів після президентських виборів?". Відповідь: "Так".


19:40  Кандидати в президенти стали на коліна на сцені НСК "Олімпійський" на знак пошани до родичів загиблих на Донбасі.

"Я готовий стати на коліна перед кожною матір’ю, яка не дочекалася свого сина, перед дитиною, яка не дочекалася свого батька, перед жінкою, яка не дочекалася свого чоловіка", - сказав Зеленський.

Це була відповідь на запитання Порошенка щодо ініціативи "стати на коліна перед Путіним".

Зеленський стверджує, що його слова були вирвані з контексту.


19:28 Порошенко відповідає. "Все брехня, але на деякі питання відповім докладніше".

В цілому, каже про оточення і що корупціонерів у нього в друзях не буде.


19:27 Питання Зеленського для Порошенка. Знову "від громадян". Про бурштин, цукерки і багато різного.


19:24 Зеленський відповідає: "Я не ваш опонент - я ваш вирок".


19:22. Порошенко задає питання своєму опоненту щодо досвіду: "Чи сіли б ви у літак, пілот якого тільки вчиться?".


19:19. Порошенко відповідає на поставленні запитання. "Якби ви знали, у якому стані я прийняв державу у 2014 році..." 


19:10 Почалась головна частина дебатів. 

Зеленський прочитав ряд питань "від громадян". Запропонував Порошенку відповідати на будь-яке з них. Питання були різними: від Іловайська - до Карпатських лісів.


19:15 Кандидати звернулися до виборців. Порошенко жорстко розкритикував свого опонента.

"Я далекий від того, що пан Володимир хоче здати Україну. Але що ви будете робити як головнокомандувач? Ви — не кіт в мішку, ви — мішок", — сказав він.

Зеленський в свою чергу заявив, що в 2014 році підтримував Порошенка, "але помилився". 


19:02 Команда Порошенко прийшла на сцену Зеленського.


19.00 Дебати кандидатів у президенти стартували.


18:59 На стадіоні співають гімн.


18:56 На стадіон вийшли журналісти Олена Фроляк і Андрій Куликов – модератори дебатів. Пояснюють правила, чутно гул глядачів.


18:50 Порошенко у супроводі своєї родини з'явився на стадіоні.


18:35  На стадіон прибув Володимир Зеленський. У його кортежі було п'ять машин, кортеж супроводжувала Нацполіція. Петро Порошенко також прибув на "Олімпійський" з великим кортежем.


18:08 В фан-зоні Порошенко на даний момент набагато більше людей, ніж в фан-зоні Зеленського. Також біля сцени чинного президента розгорнули український прапор.

Так виглядає трибуна з прихильниками Зеленського:


18:01 На сцені Володимира Зеленського виступав співак Артем Пивоваров. Зараз на сцені Петра Порошенка проходить концерт групи Kozak System.


17:43 Підготовка до дебатів йде повним ходом, поліція і глядачі вже займають місця.


16:53 У зв'язку з проведенням дебатів на в'їзді до Києва склалася складна транспортна ситуація.

«Людей привозять з усієї країни. Поліцейські працюють над вирішенням проблеми. Просимо водіїв ставитися з розумінням», — зазначив перший заступник голови МВС Сергій Яровий.

Близько 10 000 правоохоронців несуть бойове чергування біля НСК «Олімпійський».


16:16 Міністр молоді та спорту Ігор Жданов оголосив про готовність «Олімпійського» до проведення дебатів між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком.


15:12 Кандидати в президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський під час дебатів на «Олімпійському» будуть відповідати на три питання кожен. Вести дебати будуть журналісти Андрій Куликов, запропонований штабом Порошенка, і Олена Фроляк від штабу Зеленського.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що відбувається в Києві перед дебатами-2019. Зараз на стадіоні триває підготовка до зустрічі кандидатів у президенти.

Також в центрі Києва обмежать рух транспорту. Обмеження будуть чинні 19 квітня з 10:00 до 22:00.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси