Водіям Києва на замітку: інспекторів з паркування одягнуть у форму

07:25, 24 мая 2019
З міського бюджету заплановано виділити 1,2 млн грн.
Водіям Києва на замітку: інспекторів з паркування одягнуть у форму
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Депутати Київської міської ради підтримали проект рішення, відповідно до якого місто має забезпечити інспекторів з паркування спеціальним одягом.

Вказано, що затвердити опис та зразки відповідного спецодягу має Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу КМДА. З міського бюджету на забезпечення інспекторів з паркування зимовою та літньою формою, а також посвідченнями заплановано виділити 1,2 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Київради.

 «Зараз, на початковому етапі, на вулицях столиці працюють близько десятка інспекторів з паркування. Контролюють вони переважно Печерський, Шевченківський та Голосіївський райони Києва. До кінця року спеціалістів має побільшати в кілька разів. Тоді матимемо повне охоплення міста. Наразі інспектори фіксують за допомогою сертифікованого обладнання порушення правил зупинки, стоянки, паркування автівок і виписують штрафи. На черзі третій етап — здійснення тимчасового затримання транспортного засобу», — зазначив голова постійної комісії Київради з питань транспорту Олексій Окопний.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» публікувала інформацію, що киянам зробили важливе повідомлення щодо паркування онлайн.

Також ми писали про те, Кабмін відкрив доступ до даних щодо реєстрації авто.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки