ДФС звільнила очільників чотирьох митниць

19:00, 9 июля 2019
Таке рішення виконувач обов’язків глави ДФС прийняв за результатами наради в Ужгороді.
ДФС звільнила очільників чотирьох митниць
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Виконувач обов'язків очільника Державної фіскальної служби Олександр Власов звільнив керівників Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької митниць. Про це повідомляє сам Власов на своїй сторінці в Facebook.

«За результатами наради в Ужгороді я прийняв рішення про увільнення від виконання обов’язків керівників чотирьох митниць західного регіону - Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької. Цю роботу будуть виконувати фахові спеціалісти з числа керівного складу митних департаментів ДФС», - зазначив в.о. глави відомства.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що позов з вимогою скасувати розпорядження уряду №162-р подав за дорученням Громадської ради при ДФС народний депутат Андрій Антонищак. За словами представників громадськості, їх обурив факт привітання тодішнім Президентом України ймовірних лідерів конкурсів — Сергія Верланова і Максима Нефьодова — вже після першого туру конкурсу.

Також ми повідомляли, що суд ніяк не може приступити до розгляду апеляційної скарги, поданої Кабінетом міністрів України, про відновлення конкурсу на керівника Державної митної служби.

Крім того, Кабінет міністрів України постановою №395 від 15 травня 2019 р. «Питання Державної податкової служби» утворив комісію з реорганізації Державної фіскальної служби.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва