Дівчину зґвалтували і залишили в очереті: в Одесі затримали зловмисників

20:30, 17 июля 2019
Вже через кілька годин поліцейські Суворовського відділу поліції вийшли на слід підозрюваних.
Дівчину зґвалтували і залишили в очереті: в Одесі затримали зловмисників
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одесі поліцейські оперативно затримали підозрюваних у зґвалтуванні місцевої жительки. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Одеській області.

Близько 11-ї години вечора 25-річна одеситка через мобільний додаток викликала таксі, щоб доїхати до центру міста. За викликом приїхав автомобіль, в салоні якого, крім водія, знаходився ще один чоловік.

«В районі вулиці Лиман невідомі завезли потерпілу в безлюдне місце, де, погрожуючи ножем та із застосуванням фізичного насильства, вступили з нею в статевий контакт. Після скоєного зловмисники залишили потерпілу у очереті, а самі поїхали, викравши її сумку і мобільний телефон», — ідеться в повідомленні.

До поліції дівчині допоміг дістатися водій автомобіля, який їхав неподалік. Вже через кілька годин поліцейські Суворовського відділу поліції вийшли на слід підозрюваних. Вони виявилися рідними братами, 1995-го і 1997 років народження.

Як додали в поліції, «чоловіки вже потрапляли в поле зору правоохоронців, коли в травні цього року скоїли розбійний напад на іншу мешканку Суворовського району. Тоді суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави. Незважаючи на те, що прокуратура звернулася з клопотанням про обрання більш жорсткого запобіжного заходу, рішення суду залишилося незмінним, і після внесення застави зловмисники повернулися додому. На цей раз чоловіків затримали за місцем проживання в Лиманському районі, коли ті мирно спали. У їхньому будинку і автомобілі було проведено невідкладний обшук і вилучено речові докази злочину».

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про внесення відомостей по ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Обидва підозрюваних затримані в порядку ст. 208 КПК України. З ними проводяться невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про трагедію під Києвом: в електричці зґвалтували 14-річну дівчинку.

Крім того, ми писали про те, що в столиці затримали небезпечних ґвалтівників.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду