У столичному ресторані банда клофелінщиків пограбувала жінку

12:09, 6 августа 2019
Злочинці додали до алкогольного напою потерпілої сильнодіючі лікарські речовини, вживання яких вводить людину в безпорадний стан.
У столичному ресторані банда клофелінщиків пограбувала жінку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві оголосили підозру двом чоловікам та жінці, які на початку липня 2019 року пограбували 35-річну киянку, додавши до її напою клофелін. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Так, зловмисники вирішили пограбувати одну з відвідувачок ресторану. Для цього вони пригостили жінку алкогольним напоєм, у який непомітно додали сильнодіючі лікарські речовини, вживання яких вводить людину в безпорадний стан.

«Після того, як потерпіла втратила свідомість, правопорушники заволоділи її майном, а саме мобільним телефоном, грошовими коштами у сумі 2500 гривень, годинником вартістю 10 тис. грн та документами. Крім того, останні побачили у потерпілої ключі від автомобіля. Тож, скориставшись її безпорадним станом, зловмисники заволоділи і ним», — ідеться у повідомленні.

Зазначається, що банду злочинців затримали у Львові. Ними виявилися 25-річний громадянин Азербайджану та двоє його спільників: 25-річний громадянин Грузії та 24-річна громадянка України.

Наразі затриманим оголошено підозру за ч. 3 ст. 289 КК України та ч. 2 ст. 187 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, та розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що українців попередили про новий вид шахрайства. Аферисти представляються в. о. начальника головного управління ДФС в Кіровоградській області.

Також ми повідомляли, що у Святошинському районі Києва група клофелінщиків напоїла й обікрала відомого журналіста, який є шеф-редактором програми новин одного з телеканалів.

Додамо, що шахрай виманив у киянки 140 тисяч гривень. Він представився черговим лікарем і сказав жінці, що її син знаходиться в лікарні та терміново потребує операції.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва