Масове отруєння на Львівщині: в лікарню потрапили 9 осіб

16:16, 6 августа 2019
У пацієнтів діагностували ентероколіт.
Масове отруєння на Львівщині: в лікарню потрапили 9 осіб
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львівській області в результаті харчового отруєння госпіталізували  9 людей. Про це повідомляють на сторінці у Facebook представники Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відомо, що всі пацієнти 4 серпня харчувалися на поминках у с. Шум’яч Турківського району, де вживали страви домашнього приготування.

«У Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про госпіталізацію в Турківському ЦРЛ пацієнтів з симптомами ентероколіту: підвищення температури тіла, пронос, болі в животі, загальна слабкість. Встановлено, що потерпілі 04.08.2019 року харчувалися на поминках у с. Шум’яч Турківського району - вживали страви домашнього приготування», — йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що всього за допомогою до медиків звернулося 10 осіб, з них 9 — госпіталізовані, 1 пацієнт лікується амбулаторно (відмова від госпіталізації). Станом на 19:00 5 серпня, 1 пацієнта виписали на вимогу. Наразі на стаціонарному лікуванні лишилося 8 осіб.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про масове отруєння в ресторані під Львовом. У пацієнтів діагностували сальмонельоз

Крім того, ми писали, що у Дніпрі госпіталізували 17 працівників, які отруїлися прямо на роботі

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва