Боровся за спадщину: чоловік хотів підірвати родичів

06:00, 8 августа 2019
Вибухівка виявилася муляжем.
Боровся за спадщину: чоловік хотів підірвати родичів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Київській області чоловік погрожував підірвати своїх родичів через спадщину. Чоловік тероризував рідню вже протягом двох років: він відправив родичам СМС з погрозою, що якщо йому не віддадуть 30 тис. грн спадщини, він підірве їх, передає прес-служба поліції області.

«Більше того, зловмисник виготовив предмет, зовні схожий на "вибуховий пристрій" та такий подарунок прикріпив на металеві ворота гаража. Небезпечий предмет мав вигляд пакету з-під соку, до якого було примотано телефон із дротами. Віднайшовши його, перелякані господарі одразу викликали працівників поліції»,- йдеться в повідомленні.

 Вибухівка виявилася муляжем.

Правоохоронці затримали чоловіка. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 22-річний житель Черкас 1 квітня 2019 року зателефонував оператору служби 102 зі свого мобільного телефону та повідомив завідомо неправдиву інформацію про замінування житлового будинку.

Також ми писали, що в Запоріжжі співробітники Служби безпеки України затримали місцевого жителя, який раніше зробив неправдиве повідомлення про мінування міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Додамо, в Києві був засуджений молодик, який повідомив у поліцію про неправдиве замінування, за що йому доведеться розлучитися зі свободою на 4 роки.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки