У Києві взяли під варту 15-річну клофелінщицю

08:00, 9 августа 2019
Неповнолітній обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.
У Києві взяли під варту 15-річну клофелінщицю
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Взято під варту неповнолітню дівчину, яка в складі групи осіб отруїла жінку клофеліном для пограбування. Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

«Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 4 слідчими Дніпровського управління поліції встановлений і затриманий ще один учасник злочинної групи клофелінщиків, які на початку липня цього року пограбували киянку, використовуючи сильнодіючі речовини», — йдеться в повідомленні.

За даними слідства, група зловмисників, перебуваючи в ресторані на території Дніпровського району столиці, пригостила одну з відвідувачок алкогольним напоєм, в який непомітно додали сильнодіючі лікарські речовини. Після того як потерпіла втратила свідомість, злочинці вкрали її мобільний телефон, гроші, цінності та документи. Крім того, зловмисники заволоділи і її автомобілем.

Правоохоронці затримали учасників злочинної групи — двох чоловіків і жінку — на території м. Львова. Їм оголошено підозри, судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Водночас у ході проведення подальших слідчих дій було встановлено причетність до скоєння кримінального злочину неповнолітньої — 15-річної дівчини, якій також повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

«Постановою слідчого судді Дніпровського районного суду м. Києва задоволено клопотання прокурора місцевої прокуратури та щодо неповнолітньої обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави», — повідомили в прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що в столичному ресторані банда клофелінщиків пограбувала жінку

Крім того, ми писали про те, що у Києві напали на журналіста.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва