У справі копів, які перевищили свої повноваження щодо чиновника Ради, є подробиці

20:21, 14 августа 2019
Суд відмовив в обранні запобіжного заходу поліцейським.
У справі копів, які перевищили свої повноваження щодо чиновника Ради, є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 13 серпня, слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова за результатами розгляду клопотань слідчого Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, про обрання запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання працівникам Управління патрульної поліції у Львівській області Л. та Р., які підозрюються у скоєнні стосовно керівника секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу), постановив ухвали про відмову у їх задоволенні. Про це повідомляє прес-служба суду.

«Слідчий суддя обґрунтував своє рішення тим, що орган досудового розслідування не представив жодних доказів, які б давали підстави вважати, що існує хоча б один із ризиків, передбачених статтею 177 КПК України, а також тим, що підозрювані з лютого 2019 року добровільно з’являлися до слідчого на всі виклики», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань розслідують факт перевищення службових повноважень трьома працівниками патрульної поліції м. Києва, що призвело до тяжких наслідків — смерті потерпілого. 

Додамо, оперативники управління захисту економіки в Полтавській області та слідчі прокуратури Київської області зібрали матеріали щодо протиправної діяльності групи осіб, які налагодили систему отримання «відкатів» з суб’єктів господарювання.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва