Субсидія онлайн: як оформити субсидовані виплати через Інтернет

14:05, 17 сентября 2019
Оформлення не відбере занадто багато часу.
Субсидія онлайн: як оформити субсидовані виплати через Інтернет
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Оформити необхідні документи для подачі на субсидію онлайн абсолютно нескладно. Візьміть на озброєння реєстр даних, які допоможуть вам оформити субсидію віртуально.

Якщо спочатку субсидовані виплати можна було оформити онлайн тільки у Києві, Київській та Вінницькій областях, то згодом, починаючи із 2015-го, ця послуга стала доступна для мешканців усієї України.

Скористайтеся онлайн-сервісом на сайті Мінсоцполітики Украини. Оформлення не відбере занадто багато часу. На веб-ресурсі надано реєстр подачі документів. Порядок оформлення субсидії онлайн може бути наступним:

  1. Здійснити вхід у систему за допомогою електронної пошти.
  2. Виконати вхід у систему за допомогою ЕЦП (електронного цифрового підпису). Доступ до реквізитів електронного документа можливий, якщо раніше було отримано інформацію у результаті кріптографоперетворення. За допомогою використання закритого ключа підпису надається можливість перевірити її приналежність власнику онлайн.
  3. Реєстрація або вхід у систему за допомогою ідентифікації BankID. Тут можливі два варіанти: від «ПриватБанку» або від «Національного банку України».

Таким чином, надати документи для субсидій у електронному вигляді не складе труднощів. Багато користувачів мережі вже отримали субсидовану виплату, зареєструвавшись онлайн. Спробуйте зробити це і ви.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Пенсійний фонд України запустив у тестовому режимі мобільний додаток «Пенсійний фонд», який має полегшити життя українським пенсіонерам.

Нагадаємо, як підтвердити трудовий стаж без документів.

Також Пенсійний фонд вводить формулу розрахунку виплат. Розмір пенсії для людини з 30-річним стажем становить 30% її середнього заробітку.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде