Вдарив сокирою водія таксі: суд відклав розгляд справи сумського злочинця

18:42, 23 сентября 2019
Чоловіка обвинувачено в тому, що під час виниклого конфлікту спричинив тілесні ушкодження сокирою водію однієї зі служб таксі.
Вдарив сокирою водія таксі: суд відклав розгляд справи сумського злочинця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Сумах чоловік під час конфлікту вдарив сокирою водія однієї зі служб таксі. Зарічний районний суд відклав розгляд справи у зв’язку з необхідністю викликати свідка, передає прес-служба суду.

Відомо, що події трапилися 28 травня 2018 року, близько 22:00, по вулиці Петропавлівській.

Так, ухвалою Зарічного районного суду Сум продовжено обвинуваченому запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави до 21 листопада 2019 року включно.

Наступне судове засідання відбудеться 13 листопада 2019 року о 09:00.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на порталі «Судова влада України» за номером справи №591/1710/19.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що на Донеччині двічі судимий пенсіонер намагався вбити сокирою товариша.

Крім того, ми писали, що в Києві п'яні чоловіки під час конфлікту вдарили ножем опонента, а також били його стільцем по голові.

Ще раніше трапилось жорстоке вбивство у Харкові. 80-річний чоловік схопив стілець та декілька разів вдарив 79-річну дружину по голові. Від отриманих травм жінка померла.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва