У Києві відбудеться конференція «Податкова транспарентність та ера діджиталізації»

09:59, 21 октября 2019
Захід пройде у конференц-залі Верховної Ради.
У Києві відбудеться конференція «Податкова транспарентність та ера діджиталізації»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

15 листопада 2019 року відбудеться довгоочікувана міжнародна конференція «Податкова транспарентність та ера діджиталізації: український погляд на глобальні податкові виклики». Цей захід є продовженням започаткованого минулого року Міжнародною фіскальною асоціацією України (IFA Ukraine) циклу заходів присвячених глобальним змінам в оподаткуванні та цифровій економіці. Перший захід First Tax Digital Forum відбувся у листопаді минулого року.

Цього року Міжнародна фіскальна асоціація Україна (IFA Ukraine) проводить конференцію  спільно з Комітетом Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. Захід буде проведено у конференц-залі Верховної Ради України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського 5.

Відкриє міжнародну конференцію унікальна  панельна дискусія «Цифровий податок: світовий досвід та перспективи для України», участь у якій візьмуть провідні міжнародні експерти в галузі оподаткування, представники Міністерства фінансів України, судді Верховного Суду, партнери провідних юридичних компаній, голова Державної податкової служби України та голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.

Після панельної дискусії, учасники конференції отримають змогу послухати виступ Кіс ван Раада (Kees van Raad), професора міжнародного податкового права в Лейденському університеті, голову Міжнародного податкового центру Лейдену, директора програми Adv LLM з міжнародного податкового права в Університеті Лейдена на тему «Майбутнє оподаткування транскордонного бізнесу — куди ми прямуємо?»

Також свою доповідь «Податкові виклики цифрової економіки» презентуватиме Рафаеле Петруччі (Rafaele Petrucci), директор Центру трансфертного ціноутворення в Інституті австрійського та міжнародного податкового права, Віденський університет економіки та бізнесу.

Суддя із Податкового суду в Алмаді (Португалія) Філіпе Дуарте Невес (Filipe Duarte Neves) виступить із доповіддю на тему «ПДВ виклики для цифрової економіки».

«Судово-юридична газета» є інформаційним партнером конференції. 

Захід триватиме з 11.00 год. до 18.00 год.

Слідкуйте за детальною програмою на Facebook сторінці

Кількість місць обмежена. З усіх питань щодо участі та партнерства звертайтесь, будь ласка, e-mail [email protected].

Раніше ми повідомляли, що депутати реєструватимуть законопроекти виключно в електронному вигляді

Крім того, ми писали, що уряд виділить до 5% прибутку на розвиток ІТ-індустрії в Україні.

Також ми повідомляли про діджиталізацію як нову еру розвитку корпоративного права.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва