В Ужгороді затримали банду грабіжників

08:00, 10 декабря 2019
Працівники поліції швидко встановили особу підозрюваного та затримали.
В Ужгороді затримали банду грабіжників
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

7 грудня до патрульних надійшло повідомлення про грабіж на вул. Станційній в Ужгороді. Прибувши на місце події, інспектори зустрілися із заявником, який розповів, що група невідомих осіб відібрала в нього гаманець із грошима та банківськими картками.

«В результаті оперативних заходів, даних осіб відшукали на вулиці Тельмана. Під час поверхневої перевірки у ймовірно причетних до злочину громадян було виявлено гаманець заявника. Оскільки у діях осіб вбачаються ознаки криміналу, на місце події було викликано слідчих», — повідомила прес-служба Патрульної поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомив про затримання грабіжника, який зірвав з жінки золотий ланцюжок.

Потерпіла 25-річна ужгородка розповіла, що по вулиці Сурикова до неї підбіг невідомий чоловік та зірвав із шиї золотий ланцюжок. Працівники поліції швидко встановили особу підозрюваного та затримали. Ним виявився 22-річний раніше судимий ужгородець.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Києві на гарячому затримали квартирних злодіїв, які вкрали ювелірні прикраси та мобільний телефон.  

Також  у Києві зухвала крадійка пограбувала пенсіонерку.

Ще на Київщині крадій посеред вулиці напав на підлітка.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді