Принижувала і цькувала: у столичній школі вчительку звинувачують у булінгу

07:45, 13 декабря 2019
Відносно педагога складено три адмінпротоколи.
Принижувала і цькувала: у  столичній школі вчительку звинувачують у булінгу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Булінг із боку вчителя був виявлений співробітниками поліції в одній зі шкіл Києва. Відносно педагога складено три адмінпротоколи, які вже направлені до суду для прийняття відповідного рішення, передає «Ракурс».

У поліцію звернулися батьки учнів однієї із загальноосвітніх шкіл столиці, розташованої у Подільському районі. Батьки повідомили, що їхні діти зазнають жорстокого поводження з боку вчителя. Викладач безпідставно звинувачував учнів, принижував їх гідність, а також діти піддавалися цькуванню.

Було встановлено, що вчитель на уроках двічі кричала на малолітню школярку і ображала її. Це призвело до погіршення самопочуття дитини, їй довелося звернутися за допомогою до медпункту. Також психологічному тиску з боку вчителя піддавалися ще двоє дітей.

Керівництво школи підтвердило факт булінгу, що зафіксовано у відповідних протоколах. За характеристикою, педагог має схильність до агресії, а також використовує нецензурні вирази під час спілкування з колегами, батьками і дітьми.

Правоохоронцями складено два адміністративних протоколи за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство) і один за ст. 173−4 КУпАП (Булінг учасника освітнього процесу). Документи передані до Подільського суду міста Києва для винесення рішення.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Запоріжжі вихователька дитячого садка жорстоко поводиться з дітьми. Самі ж діти, за словами батьків, постійно скаржилися і плакали від такого ставлення.

Також повідомлялось, що суд виніс рішення у справі щодо булінгу вчителя.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду