15 років за вбивство матері: на Рівненщині судитимуть жінку

05:00, 17 декабря 2019
Суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
15 років за вбивство матері: на Рівненщині судитимуть жінку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Дві доби 27-річна мешканка села Олександрівка Рокитнівського району намагалась переконати слідчих у своїй невинуватість у вбивстві своєї 45-річної мами. Щоразу жінка розповідала нові версії злочину, однак правоохоронці зібрали достатньо доказів для того, аби оголосити їй про підозру у вчиненні злочину та відправити до ізолятора на час досудового розслідування, повідомляють у прес-службі Нацполіції Рівненської області.

13 грудня 27-річна жінка зателефонувала до поліції та повідомила про те, що знайшла свою матір у спальні мертвою. Як встановили судмедексперти, смерть настала внаслідок відкритої травми рота, щелепи, а також шиї – з чисельними рубаними ранами.

Звинуватила донька загиблої у вбивстві колишнього чоловіка своєї матері. Однак слідчі виявили знаряддя вбивства, одяг та докази для того, щоб повідомити про підозру саме доньці загиблої.

15 грудня суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Якщо провину жінки доведуть у суді – їй загрожує до п’ятнадцяти років за гратами.

До слова, мама з донькою до інциденту проживали вдвох. При цьому часто вживали алкоголь. У підозрюваної є четверо дітей, з яких троє – в інтернаті, а ще одна дитина наразі знаходиться у лікарні.

Раніше «Судово-юридична газета» інформувала про те, що у Вінниці затримали чоловіка, який нападав на жінок зі шприцом.

Також ми повідомляли про вбивство у Запоріжжі, де чоловік зарізав батька своєї нареченої. Родичі загиблого вимагають найсуворішого покарання.

Ще раніше трапилось жорстоке вбивство у Харкові. 80-річний чоловік схопив стілець та декілька разів вдарив 79-річну дружину по голові. Від отриманих травм жінка померла.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України