Парламентський комітет заслуховує інформацію щодо катастрофи літака у Тегерані

14:38, 15 января 2020
Наразі проходить засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.
Парламентський комітет заслуховує інформацію щодо катастрофи літака у Тегерані
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу о 14:30 розпочалося засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Про це йдеться на сайті ВР.

Порядок денний:

  1. Заслуховування інформації оперативного штабу при РНБО України щодо катастрофи літака Boeing 737 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Ірані.
  2. Проект Закону про розвідку (реєстр. № 2412 від 11.11.2019, повторне перше читання).
  3. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Службу зовнішньої розвідки» щодо діяльності Служби зовнішньої розвідки України (реєстр.№ 2414 від 11.11.2019, повторне перше читання).
  4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо військових звань військовослужбовців (реєстр. № 2247 від 09.10.2019, друге читання).
  5. Затвердження Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки на період третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий-липень 2020 року).
  6. Пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки до проекту порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.
  7. Проект Закону про оборонні закупівлі (реєстр. № 2398-д від 27.11.2019, друге читання).

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Ірані заарештували деяких людей за причетність до катастрофи українського літака.

Також відомо, що Україна й Іран домовилися про спільну розшифровку бортових самописців. А оперативний штаб при РНБО, створений за дорученням Президента Володимира Зеленського для розслідування авіакатастрофи літака українських авіаліній МАУ в Ірані, від початку отримував усю необхідну інформацію.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва