До поліції звернулись щодо перепродажів спецквитків для громадського транспорту в Києві

19:48, 23 марта 2020
«Невідворотність покарання за такі дії — головна запорука того, щоб іншим ділкам ця ідея не здалась привабливою», — повідомили у КМДА.
До поліції звернулись щодо перепродажів спецквитків для громадського транспорту в Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Департамент транспортної інфраструктури КМДА звернувся до Головного управління Національної поліції щодо перепродажів спецквиткiв на проїзд у громадському транспорті столиці. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Київ живе в умовах надзвичайної ситуації. Відповідальність і свідомість кожного в даній ситуації є запорукою мінімізації поширення інфекційної хвороби у столиці.

Як відомо, відсьогодні громадський транспорт Києва здійснює перевезення лише тих громадян, які працюють на підприємствах та установах, що забезпечують життєдіяльність країни та міста – це медичні працівники, правоохоронці, працівники житлово-комунальної сфери, робітники супермаркетів та аптек, соціальні працівники тощо. Всі вони упродовж вихідних були забезпечені міською владою спеціальними квитками.

Складна ситуація – це можливість для кожного показати своє обличчя: хтось допомагає сусідам похилого віку або пропонує безкоштовно підвезти лікаря або медсестру до роботи, а інший розпочав в інтернеті перепродаж спецквитків на проїзд в громадському транспорті. Ось перший «герой». Впевнені, він заслуговує на «славу».

Департамент транспортної інфраструктури КМДА вже звернувся до Національної поліції України із заявою та надав відповідну інформацію.

Невідворотність покарання за такі дії — головна запорука того, щоб іншим ділкам ця ідея не здалась привабливою.

Давайте разом гідно пройдемо це складне для країни та столиці випробування!» — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що для киян оприлюднили контактнi номери видачi спеціальних квиткiв для проïзду в громадському транспортi столиці. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва