«Інфікований потяг» з Литви: Криклій спростував фейк

15:34, 24 марта 2020
«Всі евакуйовані підписали згоду на самоізоляцію, за ними буде встановлений медико-санітарний нагляд», — заявив Міністр інфраструктури.
«Інфікований потяг» з Литви: Криклій спростував фейк
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій повідомив, що 23 березня до України прибув потяг з Риги, який привіз громадян, що вирішили покинути Литву і Латвію під час карантину. Також він спростував інформацію, що на цьому потязі були інфіковані коронавірусом громадяни. Про це йдеться заяві на фого Telegram-каналі. 

«Вчора ввечері у ЗМІ з’явились повідомлення про начебто «інфікований потяг», яким прибули наші громадяни з Литви. Спростовую цей фейк та звітую, як було насправді.

Цим потягом ми повернули додому 600 українців з Білорусі, Литви та Латвії. Після прибуття всім пасажирам було проведено температурний скринінг. У 5 людей температура була підвищена. Тому їм провели експрес-тести на коронавірус, результати – негативні.

Всі евакуйовані підписали згоду на самоізоляцію, за ними буде встановлений медико-санітарний нагляд.

Прошу не розповсюджувати фейки, перевіряти інформацію в офіційних джерелах, дотримуватись інформаційної гігієни», — йдеться у його повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що міністр інфраструктури України та Укрзалізниця працюють над поверненням громадян.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді