Топ- 30: Україна в списку країн із найкращим розвитком поштових послуг

14:40, 12 октября 2020
Наша країна увійшла в топ-30 рейтингу вперше.
Топ- 30: Україна в списку країн із найкращим розвитком поштових послуг
ЧЕline
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Україна посіла 30-те місце з 170-ти за рівнем розвитку поштових послуг Integrated Index for Postal Development 2020. Рейтинг оприлюднений на сайті Universal Postal Union (UPU, Всесвітній поштовий союз), який його складає, - передає Інтерфакс.

До слова, гендиректор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський на своїй сторінці в Facebook зазначив, що Україна увійшла в топ-30 рейтингу вперше.

У список із 30-ти країн також увійшли: Швейцарія, Австрія, Німеччина, Нідерланди, Японія, Франція, США, Великобританія, Канада, Сінгапур, Італія, Бельгія, Польща, Нова Зеландія, Ірландія, Чехія, Австралія, Китай, Росія, Білорусь, Словаччина, Португалія, Корея, Швеція, Естонія, Молдова, Таїланд, Фінляндія, Сербія.

Рейтинг складався, грунтуючись на критерії оцінки надійності, доступності, релевантності, а також опірності до зовнішніх і внутрішніх шоків поштових компаній.

Як зазначив гендиректор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський на своїй сторінці в Facebook у понеділок, Україна увійшла в топ-30 рейтингу вперше.

Нагадаємо, що відтепер клієнти Укрпошти можуть пред’являти е-документи у додатку Дія для отримання посилок у всіх комп'ютеризованих відділеннях Укрпошти.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва