Вперше за 42 роки: «Укрпошту» чекає важлива модернізація

15:14, 13 мая 2021
В «Укрпошти» з’явиться новий автоматизований сортувальний центр посилок.
Вперше за 42 роки: «Укрпошту» чекає важлива модернізація
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій повідомив, що продовжується модернізація «Укрпошти». Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Вперше за 42 роки з'явиться новий автоматизований сортувальний центр посилок.

Центр буде збудований у Київській області спеціально під потреби Укрпошта (Build-to-Suit) з бюджетом будівництва до 50 млн доларів США та подальшою гарантією і експлуатацією, а також на умовах інвестиційного договору або довгострокової оренди з можливістю викупу з боку Укрпошти.

Проект став можливим завдяки підтримці наших постійних міжнародних партнерів з ЄІБ та ЄБРР, разом з якими ми працюємо над проектом «Логістична мережа (Модернізація та цифровізація Укрпошти)», який розроблений спільно Укрпоштою та PricewaterhouseCoopers (PwC) у 2019-2020 рр.

12 травня Укрпошта оголосила тендер на будівництво складського комплексу HUB_KyivEast на лівому березі Києва (посилання 1, посилання 2).

Сукупно Укрпошта залучила близько 100 млн євро для будівництва автоматизованих сортувальних хабів, регіональних депо та закупівлі автомобілів для пересувних відділень.

Наша мета - за наступні роки звести 7 автоматизованих сортувальних центрів,  62 напівавтоматизованих депо та покрити мережею пересувних відділень всю Україну», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Мінсоцполітики розповіли, кому будуть доставляти пенсію «Укрпоштою», а хто перейде на карту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки