У Вінниці чоловік підозрюється у зґвалтуванні власної неповнолітньої доньки

17:45, 4 ноября 2021
Суд вже взяв під варту чоловіка.
У Вінниці чоловік підозрюється у зґвалтуванні власної неповнолітньої доньки
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вінницькому міському суді Вінницької області відбулось судове засідання, в якому було розглянуто клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу чоловікові у вигляді тримання під вартою, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України. Про це повідомляє пресслужба суду.

З матеріалів клопотання сторони обвинувачення стало відомо, що раніше судимий підозрюваний, маючи умисел на задоволення своїх статевих потреб природнім способом, змушував свою доньку вступати із ним в статеві відносини із січня цього року, із застосуванням фізичного та психологічного впливу, що виражалися частим нанесенням побоїв, умисним безпричинними образами, погрозами фізичної розправи, приниженням, обмеженням її спілкування та постійним контролем пересування.

2 листопада 2021 року, реалізовуючи свій злочинний умисел, спрямований на вчинення злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості, підозрюваний вирішив вступити з останньою у статеві відносини.

Так, підозрюваний запропонував своїй неповнолітній доньці поїхати до магазину. Здійснивши покупки, вони сіли назад до автомобіля та від’їхавши на невелику відстань, в глухе та безлюдне місце, зупинились на узбіччі дороги, на якій відсутнє освітлення. Впевнившись у тому, що в даному місці вони перебувають одні, підозрюваний, продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу, використовуючи свою фізіологічну перевагу, здійснюючи психологічний тиск відносно неповнолітньої доньки, яка знаходилась на передньому пасажирському сидінні, опустив спинку її сидіння, долаючи її опір, зняв з дівчини одяг і всупереч її волі вступив із нею у статеві відносини. Після чого підозрюваний, задовольнивши свої статеві потреби, самостійно припинив свої протиправні дії стосовно своєї доньки.

При обранні запобіжного заходу слідчим суддею було враховано обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний може здійснювати дії, передбачені ст. 177 КПК України.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

Також «Судово-юридична газета» писала, що на Полтавщині чоловік ґвалтував 8-річного хлопчика та створював заборонений контент.

Додамо, що затримано чоловіка, який підозрюється у ґвалтуванні 9-річної дівчинки та збуті фото в мережі – Офіс Генпрокурора.

Додамо, що у Києві п’яний іноземець розбещував 14-річну дівчинку.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВщоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України