БЕБ опублікувало списки кандидатів, які допущені до психологічного тестування та проходження поліграфу 14 листопада

08:14, 14 ноября 2021
Загалом розміщено 5 нових списків.
БЕБ опублікувало списки кандидатів, які допущені до психологічного тестування та проходження поліграфу 14 листопада
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Бюро економічної безпеки України повідомило, що вже розміщені списки кандидатів, визначених конкурсною комісією, за результатами співбесіди, які направляються на проходження психологічного тестування та проведення психофізіологічного дослідження із застосуванням поліграфа 14 листопада.

«Списки кандидатів, на зайняття вакантних посад гласних штатних працівників, які мають спеціальні звання, допущених до психологічного тестування та проходження поліграфу (за згодою) на 14.11.21», — йдеться у повідомленні БЕБ.

Список кандидатів, які за результатами співбесіди не набрали прохідних балів, та вважаються такими, що не пройшли конкурс:

Список кандидатів, визначених конкурсною комісією, за результатами співбесіди, які направляються на проходження психологічного тестування та проведення психофізіологічного дослідження із застосуванням поліграфа:

Графік проведення психофізіологічного тестування з використанням поліграфа кандидатів за адресою м. Київ, вул. Смоленська, 6:

Графік проведення психофізіологічного тестування з використанням поліграфа кандидатів за адресою Київська область, Вишгородський район, с. Нові Петрівці, вул. генерала Кульчицького, 1:

Графік проведення психологічного тестування кандидатів за адресою м. Київ, вул. Смоленська, 6:

Нагадаємо, що у БЕБ повідомили список кандидатів зі спецзваннями, які допущені до співбесід 14 листопада.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що сформувало список кандидатів, на зайняття вакантних посад, які мають спеціальні звання, допущених до співбесіди за результатами тестування на знання законодавства.

Крім того, з’явились списки кандидатів, які допущені до складання тестування.

Також ми писали про те, що кандидати на посади у БЕБ складають тести.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Youtube «Право ТВ», а також на нашу сторінку в Facebook та на Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва