Адвокати зможуть отримати додаткові залікові бали з підвищення кваліфікації: як це зробити

10:42, 4 февраля 2022
Бали можна отримати за участь в комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги.
Адвокати зможуть отримати додаткові залікові бали з підвищення кваліфікації: як це зробити
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Адвокати зможуть отримати залікові бали з підвищення кваліфікації за участь в комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги. Про це повідомила Вища школа адвокатури НААУ у Facebook.

«Рада адвокатів України внесла відповідне доповнення до Порядку підвищення кваліфікації адвокатів України своїм рішенням.

Рішенням Ради адвокатів України від 28 січня 2022 року №10 «Про внесення змін до Порядку підвищення кваліфікації адвокатів України» були внесені зміни та доповнення до пункту 14 Порядку підвищення кваліфікації України, затвердженого рішенням Ради адвокатів України № 63 від 03 липня 2021 року. Абзац 10 цього пункту був викладений в наступній редакції:

«Робота в органах державного самоврядування ( в тому числі на виборних позиціях без оформлення трудових відносин згідно Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність») —   5 залікових балів на рік; робота в складі Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури та дисциплінарних палатах кваліфікаційно-дисциплінарних комісій в регіонах додатково 2 бали на рік з питань Правил адвокатської етики; участь в комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги - 5 залікових балів на рік;», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що через неповноважність конференція адвокатів Києва не сформувала органи адвокатського самоврядування столиці — рішення РАУ.

Додамо, що виїзд на обшуки адвокатів Києва здійснюватиме Комітет захисту прав адвокатів НААУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших події.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва