«Нульова» декларація: скільки українці вже задекларували активів

14:40, 15 февраля 2022
Загалом з початку кампанії одноразового декларування громадяни вже задекларували активи вартістю понад 1 млрд гривень.
«Нульова» декларація: скільки українці вже задекларували активів
Джерело фото: tax.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна податкова служба України повідомила, що у рамках кампанії одноразового декларування громадяни задекларували активи вартістю 1,7 млрд гривень. Про це йдеться на офіційному сайті ДПС.

«1 березня 2022 року завершується період одноразового (спеціального) декларування іноземних активів за пільговою ставкою 7 %.

У подальшому, до завершення кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, іноземні активи можна задекларувати за ставкою 9 %.

Загалом з початку кампанії одноразового декларування громадяни вже задекларували активи вартістю майже 1,7 млрд грн, сума задекларованого до сплати збору склала  95,6 млн гривень.

Податковою амністією скористались громадяни в кожному регіоні України.

Детальніше з порядком одноразового (спеціального) добровільного декларування можна ознайомитися тут», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що варто знати про відкриття спеціального рахунку.

Також податкова повідомила, який орган визначає оціночну вартість об’єкта нерухомого майна, що знаходиться на території України, який не прийнятий в експлуатацію або право власності на який не зареєстровано в установленому законом порядку, з метою заповнення графи 9 розд. V одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших події.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва