БЕБ ініціювало арешт активів росіян на суму 31 млрд грн, – Мельник

14:33, 30 июня 2022
Як сказав директор БЕБ, у фокусі посиленої уваги Бюро економічної безпеки — підприємства, власниками яких виступають представники країни-агресора.
БЕБ ініціювало арешт активів росіян на суму 31 млрд грн, – Мельник
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З початку повномасштабної війни Бюро економічної безпеки України (БЕБ) ініціювало арешт майна громадян РФ на суму близько 31 млрд грн.

«Йдеться про майно росіян, які здійснили правопорушення в економічній сфері на території нашої держави», - повідомив директор БЕБ Вадим Мельник в ефірі національного телемарафону, сказано на сайті Бюро.

Як ми розповідали, суд наклав арешт на майно громадянина РФ на суму майже 1,3 млрд гривень.

«У фокусі посиленої уваги БЕБ — підприємства, власниками яких виступають представники країни-агресора. Вже виявлено багато випадків ухилення від сплати податків. Практично щодня арештовуємо активи й збільшуємо суму на декілька мільйонів. Зараз йдеться про 31 млрд грн – це вартість арештованого майна росіян, яких підозрюють у цих правопорушеннях. Сподіваюся, що незабаром, за рішеннями суду, ці кошти та активи почнуть працювати лише на користь України», – наголосив Вадим Мельник.

Також «Судово-юридична газета» писала, що БЕБ розслідуватиме міжнародні податкові злочини у співпраці з Організацією економічного співробітництва.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва