Шойгу відсторонено від керівництва армією РФ – британська розвідка

10:09, 29 серпня 2022
У розвідці зазначили, що російські офіцери та солдати, які мають безпосередній досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють Шойгу за його неефективне і відірване від реальності керівництво.
Шойгу відсторонено від керівництва армією РФ – британська розвідка
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У понеділок, 29 серпня, британська розвідка повідомила, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу знаходиться осторонь керівництва армією. Про це сказано на сторінці відомства у Твіттері.

«Через проблеми, з якими росія стикається у війні проти України, міністр оборони рф Сергій Шойгу в даний час осторонь керівництва, а оперативні командири безпосередньо інформують президента путіна про хід війни. Російські офіцери та солдати, які мають безпосередній досвід війни, ймовірно, регулярно висміюють Шойгу за його неефективне і відірване від реальності керівництво, оскільки прогрес росії зупинився», – сказано у повідомленні.

У розвідці додали, що Шойгу, ймовірно, довгий час намагався позбутися своєї репутації людини, яка не має серйозного військового досвіду, оскільки більшу частину кар'єри він провів у будівельному секторі та Міністерстві з надзвичайних ситуацій.

Министр обороны россии Сергей Шойгу находится в стороне от руководства армией – о ходе войны в Украине путина непосредственно информируют оперативные командиры.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва