Фінансовий радник BlockFi Inc. заявив, що після краху FTX команда менеджерів і рада директорів компанії негайно вжили заходів для захисту клієнтів

10:35, 29 листопада 2022
Наразі діяльність платформи призупинена.
Фінансовий радник BlockFi Inc. заявив, що після краху FTX команда менеджерів і рада директорів компанії негайно вжили заходів для захисту клієнтів
Джерело фото: finance.yahoo.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

BlockFi Inc. і вісім її дочірніх компаній («BlockFi» або «Компанія») в понеділок, 28 листопада, розпочали добровільний розгляд справ відповідно до глави 11 Кодексу США про банкрутство в суді Сполучених Штатів у справах про банкрутство Округу Нью-Джерсі, щоб стабілізувати свій бізнес і надати Компанії можливість завершити комплексну трансакцію реструктуризації.

Про це повідомили у businesswire.

У повідомленні сказано, що у рамках своїх зусиль з реструктуризації Компанія зосередиться на відшкодуванні всіх зобов’язань перед BlockFi її контрагентами, включаючи FTX та асоційовані корпоративні організації («FTX»). У зв’язку з нещодавнім крахом FTX і подальшим процесом банкрутства, який продовжується, Компанія очікує, що відшкодування коштів від FTX буде відкладено.

«Після краху FTX команда менеджерів і рада директорів BlockFi негайно вжили заходів для захисту клієнтів і Компанії», — сказав Марк Ренці з Berkeley Research Group, фінансовий радник Компанії. «З самого початку BlockFi працював над тим, щоб позитивно сформувати індустрію криптовалют і розвивати цей сектор. BlockFi сподівається на прозорий процес, який досягне найкращих результатів для всіх клієнтів та інших зацікавлених сторін».

«Щоб забезпечити плавний перехід до глави 11, BlockFi подає до суду низку звичайних клопотань, щоб дозволити Компанії продовжувати вести свій бізнес. Ці заяви «першого дня» включають запити на виплату заробітної плати працівникам і продовження виплат працівникам без збоїв, на що Компанія очікує отримати схвалення суду, а також створити План утримання ключових співробітників, щоб гарантувати, що компанія збереже навчені внутрішні ресурси для бізнес-критично важливих функцій під час процесу глави 11. Сьогодні компанія також ініціювала внутрішній план значного скорочення витрат, у тому числі витрат на оплату праці», - йдеться у повідомленні businesswire.

Наразі діяльність платформи призупинена.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва