Актор серіалу «Друзі» Метью Перрі помер на 54-му році життя

12:33, 29 жовтня 2023
Зірку «Друзів» Меттью Перрі знайшли мертвим в джакузі вдома в Лос-Анджелесі.
Актор серіалу «Друзі» Метью Перрі помер на 54-му році життя
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Актор та зірка серіалу «Друзі» Меттью Перрі був знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі в суботу, у віці 54 років, – повідомляє LA Times.

Поліція отримала виклик близько 16:00, коли Меттью Перрі не відповідав на дзвінки. За інформацією правоохоронців, причину смерті наразі не називають, оскільки розслідування триває. Також вказують, що на місці події наркотиків не виявлено, і немає підозр на неправомірну діяльність.

Зараз смерть Меттью Перрі розслідується детективами відділу розслідування пограбувань і вбивств поліції Лос-Анджелеса. Коронер округу Лос-Анджелес пізніше встановить точну причину смерті.

«Ми спустошені смертю нашого дорогого друга Меттью Перрі», – йдеться в заяві The Times від Warner Bros. Television Group, яка випустила «Друзів». «Метью був неймовірно талановитим актором і невід’ємною частиною сім’ї Warner Bros. Television Group. Вплив його комедійного генія відчув у всьому світі, і його спадщина житиме в серцях багатьох людей. Це неприємний день, і ми висловлюємо свою любов його родині, його близьким і всім його відданим шанувальникам».

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Сакара
    Наталія Сакара
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Микола Ковтунович
    Микола Ковтунович
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Євген Сорочко
    Євген Сорочко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду