У США засудили блогера, який заради переглядів розбив літак

07:15, 6 грудня 2023
Блогера засудили до шести місяців ув'язнення.
У США засудили блогера, який заради переглядів розбив літак
скрін
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Шість місяців ув'язнення призначили 30-річному YouTube-блогеру Тревору Джейкобу, який навмисно розбив свій літак заради переглядів, а потім збрехав про це американським слідчим. Про це повідомляє CNN.

Зазначається, що він опублікував на YouTube відео під назвою "Я розбив свій літак".

Деякі глядачі з підозрою поставилися до цього трюку: у коментарях писали, що Джейкоб вже був одягнений у парашут, не намагався направити літак у безпечну зону приземлення і взяв із собою камеру та палицю для селфі, коли залишав літак.

Він збрехав слідчим, що не знає місцезнаходження уламків. Кажуть, він також збрехав інспектору з безпеки Федерального управління цивільної авіації.

За словами прокурорів, за кілька днів після краху Джейкобу було наказано зберегти це місце і повідомити Національну раду з безпеки на транспорті, де вона знаходиться.

Натомість він знайшов місце аварії і 10 грудня 2021 року використав гелікоптер, щоб підняти уламки з національного лісу Лос-Падрес. Потім, за словами прокурорів, поступово він розібрав та утилізував уламки, намагаючись перешкодити федеральному розслідуванню.

Прокуратура заявила, що Джейкоб, найімовірніше, вчинив це правопорушення, щоб розрекламувати себе в соціальних мережах і ЗМІ, а також отримати фінансову вигоду.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду