рф за два роки витратила на війну в Україні понад 200 мільярдів доларів, — ЗМІ

19:54, 17 лютого 2024
Україна знищила або пошкодила щонайменше 20 середніх і великих кораблів вмс рф та один танкер під триколором у Чорному морі.
рф за два роки витратила на війну в Україні понад 200 мільярдів доларів, — ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Країна-терорист, ймовірно, витратила до 211 мільярдів доларів на оснащення, розгортання та утримання своїх військ для операцій в Україні за два роки повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє Reuters із посиланням на високопоставленого чиновника оборони Сполучених Штатів Америки.

При цьому чиновник зазначив, що рф також втратила понад 10 мільярдів доларів через скасування або відкладення продажу зброї.

Чиновник додав, що війна коштувала країні-окупанту очікуваних 1,3 трлн доларів економічного зростання до 2026 року, і близько 315 000 російських військових були або вбиті, або поранені.

Також він нагадав, що Україна знищила або пошкодила щонайменше 20 середніх і великих кораблів вмс рф та один танкер під триколором у Чорному морі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області