Показання газового лічильника знову не зараховані: у «Нафтогазі» пояснили, до кого звертатись із вимогою провести перевірку облгазу

09:21, 25 жовтня 2022
Якщо показники знову не зараховані, у «Нафтогазі» радять звернутися до НКРЕКП не просто зі скаргою про порушення з боку облгазу, але й вимогою провести його перевірку на предмет дотримання ліцензійних умов.
Показання газового лічильника знову не зараховані: у «Нафтогазі» пояснили, до кого звертатись із вимогою провести перевірку облгазу
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У «Нафтогазі» розповідають, що багато клієнтів скаржаться, що облгази продовжують ігнорувати передані показання газового лічильника, тому для грамадян підготували кілька дієвих порад.

«Облгази – це компанії, що доставляють газ. Їх обов’язки – підключення /відключення газу, забезпечення якості та тиску, реагування на аварійні виклики тощо.

Передавати показання і надалі необхідно вашому облгазу у період з 1 по 5 число кожного місяця.

Передати показання облгазу можна:

- На сайті або в чатботі вашого облгазу.

- Зателефонувавши до контакт-центру вашого облгазу.

- Відвідайте офіс облгазу у вашому місті.

Передаючи показання лічильника онлайн, фіксуйте це на фото чи відео, робіть скріншоти.

Якщо показання знову не зараховані:

- Зверніться до свого облгазу з офіційним письмовим зверненням та вимогою надати роз’яснення, чому передані вами показання лічильника зафіксовані неправильно.

- Зверніться до НКРЕКП не просто зі скаргою про порушення з боку облгазу, але й вимогою провести його перевірку на предмет дотримання ліцензійних умов», - радять у «Нафтогазі».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України