Юрій Зернов звільнився з посади заступника голови Служби судової охорони

11:06, 1 серпня 2022
Полковник Служби судової охорони подав відповідний рапорт.
Юрій Зернов звільнився з посади заступника голови Служби судової охорони
Фото: facebook.com/SSOcentral
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Наказом Голови Державної судової адміністрації України полковника Служби судової охорони Юрія Зернова звільнено з посади заступника голови Служби судової охорони (зі служби) у відповідності до поданого ним рапорту. Про це повідомила пресслужба ССО.

 «Юрій Валентинович одним з перших долучився до команди однодумців-першопрохідців, на яких було покладено важливе державне завдання – створити Службу судової охорони, як незалежний державний орган з охорони і забезпечення безпеки системи правосуддя країни.

Усі три роки на посаді заступника Голови Служби (зі служби) полковник Служби судової охорони Юрій Зернов опікувався питаннями організації охорони і забезпечення безпеки органів та установ судової влади – найголовнішого завдання, покладеного на Службу судової охорони.

Саме під його безпосереднім керівництвом проходив процес планування, організації та взяття під охорону Служби об’єктів судової влади, яких на сьогодні понад 600!

Колектив Служби судової охорони висловлює вдячність Юрію Валентиновичу за спільні три роки служби, високий професіоналізм, вагомий внесок у створення та розвиток Служби судової охорони і бажають йому успіхів та нових звершень на благо Батьківщини та Українського народу!», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області