Суд повернув державі земельну ділянку, що входить до складу прикордонної смуги

15:40, 31 жовтня 2023
Прокуратура довела, що земельна ділянка площею 2 га у володінні Сокальської міської ради входить до складу прикордонної смуги.
Суд повернув державі земельну ділянку, що входить до складу прикордонної смуги
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Господарський суд Львівської області ухвалив рішення у справі щодо повернення у власність держави земельної ділянки площею 2 гектари, яка знаходилася у незаконному володінні Сокальської міської ради. Про це повідомляє Господарський суд Львівської області.

В результаті розгляду справи № 914/930/23 суд дослідив, що спірна земельна ділянка входить до складу прикордонної смуги та відноситься до земель оборони, які не можуть передаватись у комунальну та приватну власність.

Рішення суду було прийнято на користь прокуратури, а отже, земельна ділянка була передана у комунальну власність всупереч вимог закону, Господарський суд Львівської області задоволив позов прокурора повністю і витребував у власність держави земельну ділянку загальною площею 2 га, що відноситься до земель оборони.

Повний текст рішення суду доступний для перегляду в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва