Які вакансії відкрило НАБУ

13:50, 1 вересня 2017
У Національному антикорупційному бюро України оголосили проведення відкритого конкурсу для призначення на посади в бюро.
Які вакансії відкрило НАБУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Розпорядження №1564-р зареєстроване 1 вересня 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Даним розпорядженням голови НАБУ оголошений конкурс на заміщення вакантних посад.

Так, в НАБУ відкриті дві вакантні посади старших детективів Національного антикорупційного бюро Управління внутрішнього контролю (по роботі з територіальними підрозділами).

Повідомляється, що порядок проведення відкритого конкурсу визначено наказом керівника антикорупційного бюро від 31 травня 2017 року №123-О.

Як інформують у відомстві, всі, хто хоче брати участь в конкурсі, повинні надати документи, визначені Порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади в НАБУ.

Їх необхідно направити в письмовому вигляді в головний офіс НАБУ протягом 15 календарних днів з моменту появи на сайті НАБУ оголошення.

На конверті має бути вказана посада з представленого списку, яку особа хоче займати.

Нагадаємо, 23 лютого 2017 року Верховна Рада не змогла визначитися, хто буде контролювати НАБУ, а 17 травня з'явилася інформація, що на посаду аудитора НАБУ претендують 11 осіб.

Як раніше повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України направило до суду обвинувачення проти колишніх державних службовців та начальника одного з суб'єктів господарювання, які викрали понад 200 млн грн.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Галицьким районним судом заарештовано не задекларовану велику суму грошей, що належать судді ВАСУ Олегу Голяшкіну. Засоби вилучені співробітниками НАБУ.

Нагадаємо також, що детективами НАБУ під керівництвом прокурорів САП завершено заочне розслідування в кримінальному провадженні щодо судді Броварського міськрайонного суду Київської області, яка була затримана на хабарі.

Також Солом'янський районний суд міста Києва дозволив детективам НАБУ вилучити у НКРЕКП оригінальні документи, які можуть бути доказом у справі про махінації з пільговим газом на Новояворівській ТЕЦ.

Крім того, як стало відомо «Судово-юридичній газеті», Національне антикорупційне бюро України розслідує понад 100 корупційних проваджень на держпідприємствах і близько 400 кримінальних проваджень.

Читайте також: НАБУ і САП заарештували шість осіб за фактом розтрати держкоштів, виділених на т. зв. проект «Стіна».

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Антоніна Славицька
    Антоніна Славицька
    народний депутат України, кандидат юридичних наук
  • Віталій Зуєв
    Віталій Зуєв
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Палюх
    Наталія Палюх
    суддя Залізничного районного суду м. Львова
  • Світлана Таран
    Світлана Таран
    суддя Південно-західного апеляційного господарського суду