У день свого 75-річчя Софія Ротару розказала, де знаходиться

20:01, 7 серпня 2022
Ротару звернулася до своїх шанувальників з проханням.
У день свого 75-річчя Софія Ротару розказала, де знаходиться
Джерело фото: instagram.com/sofiarotaru.official
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У неділю, 7 серпня, Софія Ротару відзначає день народження. Легендарній співачці виповнюється 75 років.

На сторінці в Instagram артистка розмістила знімок, зроблений у її рідному селі в Чернівецькій області. Саме там Ротару народилася та виросла.

«Приїхала в місце сили! Тут я народилася, росла, пішла до школи. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі, відчувати зв'язок із тими, хто дав тобі життя, виховав та підтримував у твоїх починаннях», – розповіла Софія Михайлівна.

Крім того, Ротару звернулася до своїх шанувальників та повідомила, що сьогодні окрім її ювілею, День гуманітарної ініціативи, яку зірка підтримує з перших днів початку повномасштабної війни та поділилася реквізитами, щоб кожен охочий міг долучитися:

«Бон бокс»

Paypal: [email protected]

Privatbank: 5169330517571045

IBAN: UA 863052990000026001025001536

Код ЄДРПОУ 39741767

«Проект, який дбає про дружин і дітей військовослужбовців, які пішли на фронт і матерів з дітьми, які втратили батька та чоловіка на цій війні.

Трохи незвичайна для мене роль, яка не звикла допомагати «на публіку», ще складніше мені просити про допомогу. Але саме цього дня, разом із Вашими теплими привітаннями та словами підтримки, якими Ви оточуєте мене вже багато років, хочу звернутися з проханням підтримати тих, кому зараз важко, хто справді потребує нашої допомоги», - написала співачка.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва